Puutarhapöytä ym.

Hieman on ollut hiljaseloa täällä blogissani. Mosaiikkia on kyllä tehty oikein olantakaa. Laitan tähän muutaman kuvan teoksistani. Pöydän värit ovat luonnossa kirkkaammat kuin kuvassa. Vanha linnunpönttö sai uuden pinnan rantakivistä ja koristelautasesta irroitetuista kukista ja linnusta.

IMG_1655 (Muokattu).JPG
Tämä pöytä on rikotuista kaakeleista tehty. Kovaa hommaa tuo kaakeleiden nakertaminen!

Tämä pöytä on rikotuista kaakeleista tehty. Kovaa hommaa tuo kaakeleiden nakertaminen!

On ihan pakko laittaa kuva myös tästä ihkusta koirapatsaasta jonka tein kauan sitten. Koira on saanut uuden kodin, mutta jäihän minulle kuva siitä.

On ihan pakko laittaa kuva myös tästä ihkusta koirapatsaasta jonka tein kauan sitten. Koira on saanut uuden kodin, mutta jäihän minulle kuva siitä.

Tämä kukkapurkki on todella painava! Taitaa olla ensimmäisiä kukkaruukkujani? Muistan sauma-ainetta menneen runsaasti, koska palat ovat paksuja ja saumanvälit isoja. Huom! tämä pieneksi vinkiksi vasta-alkajalle mosaiikkin tekoon ryhtyjälle

Tämä kukkapurkki on todella painava! Taitaa olla ensimmäisiä kukkaruukkujani? Muistan sauma-ainetta menneen runsaasti, koska palat ovat paksuja ja saumanvälit isoja. Huom! tämä pieneksi vinkiksi vasta-alkajalle mosaiikkin tekoon ryhtyjälle